Textilek

Az árak forint/ db/ nap vagy alkalom + ÁFA , szállítási díj nélkül értendők.

Székhuzat

  • Székhuzat székre szabott, univerzális 400.- 
  • Széklepel – 
  • Színes székhuzat kötő (székhuzathoz) 100.- 

Ezzel a megoldással lehet aztán tényleg eredetivé, és ünnepivé varázsolni az esküvőt, vagy a céges partyt. Egy ilyen eseményen ezzel már tényleg nem szabad spórolni szerintem. Gondoljon bele, milyen színben gondolkozik? Milyen lesz a terem hangulata, mi lesz a tematika? Válasszon hozzá illő masnit is.

Asztalterítő

Asztal terítő körasztalra(beülő mag.): 240-250 cm. átm.: 1200.- 

Asztal terítő körasztalra (majdnem földig érő): 300 cm. átm.: 1400.- 

Körasztalra körterítőt. Na ilyen azért nem minden háztartásban található. Ezért célszerű ezt is tőlünk bérelni.

A terítők műszálas anyagból (napszövet) készültek, középen varrottak, az ár tartalmazza a normál tisztítás költségét is.

Asztalterítő 60-as koktél asztalra: (160 cm) : 900 .-

Asztalterítő koktél asztalra (3/4-es): (250 cm) : 1200.- 

Asztalterítő koktél asztalra(majdnem földig érő): (300 cm) : 1400.- 

Ismét terítőre voksolnék. Biztos nem hagynám ki, ha esküvőm, vagy bármilyen más rendezvényem lenne . Többször fordul elő, hogy terítő nélkül veszik bérbe a könyöklőket. Na de nem így néz ki tökéletesen? Szerintem igen.

A terítők műszálas anyagból (napszövet) készültek, középen varrottak, az ár tartalmazza a normál tisztítás költségét is.

Asztalterítő bankett asztalra (240×130 cm.):  1000 .-

Ez egy érdekes dolog. Nyilván az, hogy béreljem vagy ne, függ attól, hogy mekkora rendezvényre készülök. Ha egy baráti, családi összejövetelem lenne, akkor lehet, hogy nem bérelném a terítőket. Viszont ahogy nő a létszám, úgy egyre inkább fontos lehet a bérlet. Egyrészt nincs annyi terítője egy normál háztartásnak, vagy cégnek, másrészt ki fogja azt mind kimosni? Én bérelném!

Az ár tartalmazza a normál tisztítás költségét is.

Asztalszoknya

Asztalszoknya állítható, behúzószalagos,  3m-es: 1600.-

Asztalszoknya berakás nélküli,PES szatén,3,3m-es: 1200.- 

Asztalszoknya berakás nélküli,PES szatén,  6 m-es: 1800.-

Rögzítése történhet gombostűvel, rajz szöggel, vagy kétoldalas ragasztóval. Ezek egyike sem tartozék. Mindenki a saját igénye szerint rögzíti.

Az ár tartalmazza a normál tisztítás költségét is.

Futó asztalra a masni színében

Asztal középfutó (250*35): 500.- 

Szép dekor elem, pláne, ha székszoknyás székek vannak a teremben.

Az ár tartalmazza a normál tisztítás költségét is.

Damaszt szalvéta: 100.-

Az ár tartalmazza a normál tisztítás költségét is.

Az esküvői dekoráció nálunk kezdődik!

Közeledik a nagy nap és tanácstalan, honnan szerezze be a lagzihoz szükséges dekorációt? Mi segítünk Önnek megvalósítani esküvőjét olyannak, amilyennek megálmodta!

A Vrent Kft. biztosítja Önnek a tökéletes rendezvénytextil kölcsönzését! Legyen szó asztalterítőről, székszoknyáról, szalvétáról vagy székmasniról, mi garantáljuk a minőséget és a széles választékot!

Az esküvői dekoráció ma már elképzelhetetlen minőségi textil nélkül: válasszon damaszt, textil vagy kasír anyagból készült szalvétáinkból és huzataink közül, hogy elegáns megjelenést kölcsönözhessen rendezvényének. A csupasz, kényelmetlen székek egy csapásra stílusos és esztétikus ülőalkalmatosságokká változtathatóak egy színes szalag vagy egy rafináltan csomózott székszoknya segítségével. A szalvétákról se feledkezzen meg! Egy esküvőre, nívós rendezvényre nem illik asztali papírszalvétát kihelyezni: adja meg a módját és biztosítson vendégeinek ízléses textilszalvétákat!

Bízza ránk esküvője dekorációját és mi garantáljuk Önnek, hogy felejthetetlen látványban lesz része!

A legfőbb kellékeket már kiválasztotta, de a textil még hátra van?

Nálunk biztosan találsz kedvedre valót, legyen az terítő vagy székhuzat!

Több éves tapasztalattal, pazar és minőségi választékkal állunk rendelkezésedre:

  • Asztalszoknyák
  • Asztalterítők
  • Székhuzatok
  • Asztali futók

Egy nívós rendezvény szervezéséhez elengedhetetlen a megfelelő textil kiegészítők kiválasztása.

Az asztalterítők rögtön vonzzák a tekintetet, amint az ember belép a terembe, így különösen fontos, hogy mind anyagban, mint mintázatban passzoljon az ünnepség koncepciójához. A színek kiválasztásánál nagyon fontos az összhang, ezért érdemes egymáshoz közel álló árnyalatokat használni. Célszerű egy alapszínt és egy kiegészítő színt meghatározni. Utóbbi lehet egy élénk variáció is, azzal könnyedén fel lehet dobni a látványt.

Az asztali futók egy kis különlegességet csempésznek a teríték mellé. Ha magában a terítőt kevésnek ítéled, vagy nem szeretnéd láttatni az asztallábat, akkor az asztalszoknyás változat a neked való.

A székhuzat különösen fontos, csaknem annyira, mint maga a terítő. Lehetőleg a már kiválasztott alapszín domináljon ebben az esetben is és a rögzítője –ami lehet masni vagy vastag szalag- legyen a kiegészítő színű darab.

Segítünk a választásban is!

Kérd árajánlatunkat és biztosan elégedett leszel!

Érdekességek – Textilszalvéta etikett

A textilszalvéta használata Európában a 15. századra tekint vissza. Az udvari asztaloknál a száj és a kéz törlésére meleg kendőket szervíroztak, amelyeket gyakran illatosítottak is. A szalvéta használata a 19. század elejétől a polgári közösségekben is divatba jött. Gyakran a nyakba tekerve alkalmazták a ruházat megóvására.

Napjainkban a szalvétákat diszkrétebben használjuk. A szalvétát az étkezés kezdetén, amikor az asztalnál helyet foglalunk, azonnal szétterítjük az ölünkben, a teríték mellett hagyni, vagy összehajtott állapotban használni nem szabad. Az étkezés végeztével, amikor távozni készülünk az asztaltól – de nem korábban – lezser csomóban összefogva terítékünk baloldalára tesszük. A szalvétát használat után nem illik sarkosra hajtogatni. Tudniillik, ha valaki ilyen helyzetben hagyja a szalvétáját, a diplomáciai protokollban azt jelenti, hogy nem ízlett az étel és a vendéglátók megdöbbent tekintettel fogják szemlélni a vendéget.

A textilszalvéta manapság az asztal teríték fontos és kihagyhatatlan része. Ha Ön is minőségi és egyedi rendezvényeszközöket szeretne eseményére, forduljon hozzánk bizalommal!

Érdekességek - Textilszalvéta etikett

A szék is ünnepel: székszoknya különböző anyagokból

Szeretné esküvőjét felejthetetlenné varázsolni?

A dekoráció és a színek meghatározzák az esküvő hangulatát. Az esküvő elengedhetetlen kelléke a székszoknya, ami elegáns megjelenést kölcsönöz a bútoroknak, így az egész helyiségnek. Számtalan anyagból és színből lehet székszoknyát készíteni. Egyedi szabásminta alapján készülnek el ezek a csodás kiegészítők, így a szék lába sem látszódik ki az anyag alól.

  • Az elegáns szatén székhuzat masnija a saját anyagából a legszebb látvány. Illeszkedése tökéletes bármilyen székre.
  • A pamut, fehér exkluzív székszoknya választása nagyon igényes megjelenést biztosít. A pamut a legkényelmesebb anyag, nem csúszkál, és nem töltődik fel.
  • A spandex székszoknya anyaga elasztikus, így tökéletesen ráfeszül a székre.

Ha szeretné feldobni esküvőjét kreatív kiegészítőkkel, forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik megteremtik Önnek a felejthetetlen pillanatokat! Székszoknya bérléssel kapcsolatos kérdéseivel bátran keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

Tegye egységessé a képet székhuzatokkal!

Manapság egyre divatosabb, hogy a különféle rendezvényeken az ülőalkalmatosságokat székhuzattal vonják be. Igen sok előnye lehet annak, ha valaki ezt a megoldást választja. Nézzük, mik is ezek!

Az első és legfontosabb, hogy egységessé teszi a teremben felsorakozó székeket, tehát nem okoz problémát, ha valamelyik egy kicsit más formájú, esetleg más színű. A székhuzatokat a legtöbb esetben speciális tűzési technikával rögzítik az ülőalkalmatosságokhoz, azért hogy tartósak legyenek, vagyis, hogy véletlenül se forduljon elő olyan eset, hogy szétbomlik vagy leesik egy huzat a használat során. Érdemes megemlíteni, hogy a székhuzat nem csak esztétikailag értékes, hanem a széket is védi, így nem kell azon aggódni, hogy valami ráborul, ráesik a kárpitra.

A székhuzatoknak alapjában véve két típusa létezik, a masnis és a betétes megoldás. Mindkét esetben érdemes a színharmóniára ügyelni, vagyis hogy a masni, illetve betét tökéletesen illeszkedjen az esemény színvilágához.

Székhuzatot szeretne következő rendezvényére? Forduljon hozzánk bizalommal!