Termékek / Árak

Egészítse ki rendezvényét stílusos eszközökkel!

A megfelelő tálaláshoz rengeteg dolog szükségeltetik, például egy szép és pontosan elhelyezett teríték, a kristálytiszta poharak, a makulátlan chaffingek és így tovább. Persze ha ezeket mi akarjuk megvenni az akár milliós tétel is lehet.

A rendezvényeszközök széles tárházában megtalálható minden olyan kiegészítő, teríték és büféasztalra való eszköz, melyre csak szükségünk lehet, és ezekhez akár bérlés útján is hozzájuthatunk így nem szükséges komolyabb költségekbe vernünk magunkat egy vagy két alkalom kedvéért. Így viszont olyan minőségi eszközökhöz juthatunk, melyekkel bármilyen exkluzív rendezvényt könnyedén levezethetünk. Vendégeink tökéletesen elégedettek lesznek, ha látják, hogy a rendezvényeszközökre is komoly figyelmet fordítottunk!

Ha rendezvényeszköz bérlésen gondolkodik, akkor ne keressen tovább, megtalálta a tökéletes céget a feladatra! Egyéni megrendelők és catering cégek igényeit is tökéletesen ki tudjuk elégíteni kínálatunkkal, melyben minden létfontosságú eszközt megtalál, amire csak szüksége lehet!

Sörpad bérlés céges bulikra, kerti partikra

Várjuk már a szép időben megrendezett céges partikat, amelyeknek fontos csapatépítő és presztízsnövelő jellegük van, ezért nem szabad a véletlenre bízni a bulihoz kapcsolódó rendezvényeszközök beszerzését.

Sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy bár megtaláltuk az ideális helyszínt a vállalati bulihoz, nem állnak rendelkezésre a bútorok, és különböző eszközök, kellékek.

Cégünk segít Önnek a rendezvényszervezési teendők leegyszerűsítésében, fő profilunk a rendezvénybútorok bérbeadása. Ha már megvan a céges rendezvény időpontja, helyszíne is, de nem tudja, honnan fogja a rendezvénybútorokat beszerezni, akkor felesleges is tovább kutakodnia: műanyag asztalok székek bérlését,  sörpadok bérlését kínáljuk jó áron, nagy választékával rendelkezünk.

Ajánlatért érdeklődjön elérhetőségeinken! A mi rendezvénybútorainkkal garantált a céges buli sikere!

Béreljen minőségi rendezvénybútorokat!

A fesztiválok elengedhetetlen kellékei a minőségi rendezvénybútorok. Sokan a költségvetés csökkentésének érdekében rendezvénybútor bérlés mellett döntenek, ezzel pedig nem csak spórolnak, hanem számtalan más helyzetre, problémára találnak megoldást.

Miből is állnak ezek a berendezések? Sörpadokból, különböző ülőalkalmatosságokból, sátrakból. Mivel olyan eseményekről van szó, ahol rengeteg ember megfordul, így ezekből a bútorokból több szükséges, nagyobb méretben. Ezeknek a tárolását nem mindenki tudja megoldani, továbbá egy minőségi darabnak a karbantartása sem gazdaságos, mivel egy több napos rendezvény után igencsak romolhat az állapota. Ha béreljük a rendezvénybútorokat, akkor ezeket a problémákat kiküszöbölhetjük, mert a berendezést biztosító cég mindenről gondoskodik, ami a háttérmunkálatokkal kapcsolatos. Sátrak esetében gondot jelent, ha az időjárás viszontagságainak áldozatául esik, és szintén a tárolás az, amit nehezen tudunk megoldani. Egy nagyobb esőzés után alapos szárítást kell biztosítani a sátraknak, mert a még nedves anyagot, összegyűrve, kapkodva elrakva penészesedést is előfordulhat, és pár ilyen alkalom után már használhatatlanná válik a sátor.

Ha fesztiválszervezésen gondolkodik, válassz a rendezvénybútor bérlést! Az Ön feladata az esemény megvalósítása, a többit bízza ránk!