Sörpad bérlés

Az árak forint/ db/ nap vagy alkalom + ÁFA , szállítási díj nélkül értendők.

Sörpad bérlés

Sörpad bérlés

Sörpad bérlés :  2000. -Ft / garnitúra

A sörpad a szabadtéri bulik ásza. Rendkívül gazdaságosan használható kerti partikra, céges eseményekre, fesztiválokra.

A garnitúra 1 db . sörasztalt (220×50) és 2 db. sörpadot (220×25) tartalmaz.

Sörpad a szabadtéri rendezvények ásza.

Sörpadokra számos eseményen szükség lehet a jó idő közeledtével. Egyre több szabadtéri rendezvény, fesztivál kerül megrendezésre, ahol rengeteg résztvevőnek kell ülőhelyet biztosítani, továbbá szervezhetünk kisebb, családi vagy baráti összejöveteleket, melyek esetében nem mindig tudjuk meglévő berendezéseinkkel kiszolgálni a nagyobb vendégsereg igényeit.

A sörpadok kiváló megoldást nyújtanak bármilyen típusú rendezvényen, hiszen több ember kényelmesen helyet foglalhat, valamint könnyen mozgathatóak ezek a berendezések, így nem okoz gondot a berendezések kialakítása, változtatása.

A sörpadok a szabadtéri rendezvények elengedhetetlen kellékei, így Ön akár szabadtéri partit, akár nagyszabású fesztivált szervez, gondoskodjon a sörpadokról, és béreljen tőlünk rendezvénybútorokat kedvező áron!

Tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóit, valamint keressen minket bátran sörpadok bérlésével kapcsolatban felmerülő kérdéseivel, tapasztalt munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

A szabadtéri rendezvények kulcsa

Ne gátolja az évszak!

Az őszi időjárás gyakran kedvez a természet szerelmeseinek, néha még a téli hónapokban is vannak olyan enyhe napok, amikor érdemes a szabadba programot szervezni. Nagy családi összejövetelt tervez a kertben? Bográcsozás van betervezve, vagy esetleg grillezés? Céges csapatépítő programot szervezne, de nincs ülőalkalmatosság és asztal?

Ezen esetekben Önnek találtuk ki sörpad bérlés szolgáltatásunkat! Kellemes falatozó helyet alakíthat ki kertben, tisztáson vagy bárhol a természet lágy ölén.

Könnyű arrébb helyezni, de vigyázzon, csak a fizika szabályai szerint stabil! Egy jó tanács: egyenletesen üljenek le a padra, ne akarjanak csak az egyik felére zsúfolódni.

A sörpad bérlés kiváló lehetőség mind magánszemélyek eseményeire, mind céges rendezvények lebonyolítására. Raktárunk Budapesten található, amiből következhetne az is, hogy bútorbérlést csak annak környezetében lehet igényelni. Ám ez nem így van! Magyarország egész területére szállítunk sörpadokat – az ajánlatkérést honlapunkon meg is teheti.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bátran keressen fel minket!

Sörpad bérlés

Szabadtéri rendezvényt szervez, vagy vendéglátó egységébe keres bútorokat?

Cégünk biztosítja minden fajta szabadtéri helyszínre a rendezvénybútorokat! Rendezvényszervező cégek számára ideális választás vagyunk, mivel bútorainkat bérbe adjuk, könnyen igazodunk bármilyen rendezvény stílusához.

 • A sörpadokat elsősorban a nagy tömegeket vonzó rendezvényekhez ajánljuk, kis helyigénye és egyszerű, praktikus megjelenése miatt. Ideális fesztiválokra, koncertekre is.
 • A sörpad kiváló választás sörözők, borozók számára. Könnyen tisztítható, funkcionális. Tökéletes megoldás lehet vidéki vendéglátó egységeknek is.
 • Használhatók akár saját kertben is, családi összejövetelek, kerti partik ideális kellékei. Természetes anyagból készül, így egyszerűen beilleszthető szinte bármilyen környezetbe.

Ha szeretne sörpadot bérelni rendezvényére, vagy érdeklik más rendezvénybútoraink is, tekintse meg weboldalunk kínálatát! Keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén, tapasztalt csapatunk kedvező ajánlatokkal várja Önt!

Milyen alkalmakra jó választás a sörpad?

A sörpadot leginkább a koncertekkel, szabadtéri bulikkal hozzák összefüggésbe, pedig felhasználása igen sokoldalú lehet. Legtöbbször kültéri rendezvényeken találkozhatunk sörpaddal, pedig zárt helyeken, sátras rendezvényeken is gazdaságos és egyszerű megoldást jelenthet.

A sörpad ideális megoldás lehet, amennyiben könnyen szállítható és összerakható asztalt és hozzá illő ülőalkalmatosságot keres. Segítségével elegendő ülőhely és asztal áll rendelkezésére, legyen szó bármilyen rendezvényről:

Néhány példa, hogy hol is állíthatunk fel sörpadokat:

 • Majálisokon
 • Vásárokon
 • Koncerteken
 • Fesztiválokon
 • Ideiglenes sátras rendezvényeken
 • Kisebb céges találkozókon
 • Családi és baráti összejöveteleken
 • Témától függően esküvőkön

Ülőhely és asztal bárhol, ezt jelenti a sörpad! Ha Ön is praktikus és könnyen felállítható, egyszerűen tisztítható bútort szeretne bérelni, a legjobb helyen jár! Tájékozódjon honlapunkon, tekintse meg többi rendezvénybútorunkat is, melyekkel emelheti összejövetele fényét! Keressen bennünket még ma!

Kellékek egy hamisíthatatlan fesztiválhoz

A hétköznapok mókuskerekébe csöppenve ritkán van szórakozásunk, hétvégén pedig inkább a passzív pihenést választjuk, így gyakran nehéz kicsalogatni az embereket otthonukból. Viszont minden emberbe bele van kódolva a szükséglet a szórakozásra és a társaságra, melynek időnként engednünk kell.

Legyen akármilyen hangulatú vagy témájú a fesztivál, amit szervez, legyen akár gyereknap, akár sörfesztivál, falunap, szabadtéri koncert vagy kirakodó vásár, a kellemes idő és a szikrázó napsütés mellett fesztiválbútorra, sörpadokra és sátrakra is szüksége lehet, ahova leülnek a vendégei, vagy ahova behúzódnak az erős napfény elől.

De miért is vásárolna sörpadot, ha bérelni is van lehetősége? Cégünk vállalja a sörpadok bérbeadását és szállítását egyaránt, hogy a fesztiválján minden tökéletesen sikerüljön. Amennyiben sörsátorra is szüksége van, nálunk azt is megtalálja!

További információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Nyári kerti parti? Használjon sörpadot!

Egy kerti parti remek lehetőség, hogy összehozzuk a családot, összeüljünk barátainkkal vagy vendégül lássuk akár kollégáinkat egy sütögetés alkalmával. Ám egy jó összejövetel megrendezése nem feltétlenül egyszerű folyamat és nem elég egy megfelelő méretű kerttel rendelkezni. Az egyik legnagyobb probléma az ilyen események során a férőhely, hiszen nem mindenki készül arra, hogy rendszeresen nagyobb vendégsereg lepi el kertjét, így általában csak egy egyszerű kerti bútor szett van.

Ha szeretné, hogy vendégei komfortosan elférjenek, leülhessenek, ha kedvük tartja és kényelmesen elfogyaszthassák az elkészített ételt, akkor döntsön a sörpad bérlés mellett! A sörpadok könnyen kezelhetőek, továbbá nagyszerűen kielégítik egy nagyobb társaság kényelmi igényeit is. A bérlés nagy előnye pedig, hogy a rendezvény végével visszaszolgáltathatjuk, nem foglalja a helyet fölöslegesen a következő alkalomra várva.

Kerti partit rendezne? Válassza a sörpad bérlést, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot igényeivel!

Nyári kerti parti? Használjon sörpadot!

A rendezvények elengedhetetlen kelléke, a sörpadok – béreljen és spóroljon!

A fesztiválok, szabadtéri rendezvények általában jellegzetes képet mutatnak magukról, és hozzájuk szinte már „jelképként” tartozik a sörpad. Van olyan szituáció, amikor egy rendezvény költségvetése szempontjából sokkal kedvezőbb, gazdaságosabb megoldás, ha sörpad bérlés mellett döntünk.

A sörpadok egyszerű, letisztult darabok, amelyen praktikus helykihasználással több ember is kényelmesen elférhet. A sörpadok bérlését megelőzően mérjük fel pontosan a létszámot! A fesztiválok és szabadtéri események alkalmával ugyanis a túl sok, vagy túl kevés sörpad problémája kellemetlen szituációkat teremthet. Kevés sörpad esetében érthető, hogy a vendégek elégedetlenek, de az üres sörpadok látványa sem szimpatikus idegenek számára, mert az esemény érdektelenségére engedhet következtetni.

Ha szeretne spórolni a költségvetésen, vagy nem tudja hol tárolni a bútordarabokat, akkor Önnek találták ki sörpad bérlés szolgáltatásunkat! Minőségi darabokkal hozzájárulunk a rendezvények sikerességéhez!

A rendezvények elengedhetetlen kelléke, a sörpadok – béreljen és spóroljon!