Az árak forint/ db/ nap vagy alkalom + ÁFA , mosogatási és szállítási díj nélkül értendők.

Porcelánok

Válogasson porcelán étkészleteink közül

Nagytányér 26-os : 55.- Ft

Mélytányér 22-es  : 65.- Ft 

Desszertes tányér : 50.- Ft

Leveses csésze+alj  :  75.- Ft

Kávés csésze+alj  : 60.- Ft 

Teás csésze+alj  : 65.- Ft

Leveses tál   :         600.- Ft

Sültes tál    :           600.- Ft 

Kompótos tálka : 70.- Ft

Mártásos tálka : 100.- Ft

Salátás tál : 400.- Ft

Evőeszközök

Válogasson evőeszközeink közül

Kiskanál : 40.- Ft

Kisvilla : 40.- Ft

Kiskés : 40.- Ft

Nagykanál : 45.- Ft

Nagyvilla : 45.- Ft

Nagykés : 45.- Ft

Mokkás kanál : 40.- Ft

Teás kanál : 40.- Ft  

Merőkanál : 210.- Ft

Spicckanál : 210.- Ft

Tortalapát : 100.- Ft  

Salátás csipesz : 210.- Ft

Poharak

Válogasson poharaink közül

Boros pohár : 50.- Ft 

Csőpohár : 50.- Ft 

Sörös pohár : 50.- Ft

Szeszes pohár : 45.- Ft 

Konyakos pohár : 60.- Ft

Pezsgős pohár : 50.- Ft

Whiskys pohár : 45.- Ft

Tulipán pohár : 70.- Ft 

„Y” pohár : 90.- Ft 

Kiegészítők

Válogasson kiegészítőink közül

Chaffing melegítő : 3500.- Ft

Chaffing 1/1-es betét :   500.- Ft

Chaffing 1/2-es betét :   300.- Ft

Chaffing leveses  : 3500.- Ft 

Chaffing paszta : 700.- Ft

Gázgrill pult : 8000.- Ft

Melegen tartó láda : 8500.- Ft

Gázrózsa : 3000. – Ft

Minden megvan már a rendezvényre, de nincs alkalomhoz illő étkészlete a sok vendég részére?

Nálunk kedvező áron bérelhet étkészletet a kanáltól a süteményes villáig!

Cégünk bútorok mellett az étkészlet bérlését is biztosítani tudja mindazoknak, akik nem szeretnék nagy költségekbe verni magukat egy esemény miatt. A sátras rendezvényeken vagy egyéb, nem helyhez kötött összejöveteleken, bizony sokszor nincs megfelelő mennyiségű evőeszköz, tányér.

Sokszor hiába kér catering szolgáltatást az ember, nem mindig jár mellé étkészlet is. Ha ilyen helyzetbe kerül, ránk számíthat! Az étkészlet bérlés nem új keletű dolog, számos ország rendezvényein igénybe veszik ezt a szolgáltatást.

Lehet szó születésnapról, esküvőről, céges rendezvényről, baráti összejövetelről vagy nagyobb ünnepségről, megfelelő mennyiségű étkészletre mindig szükség van. Emellett, ha másra is szüksége van, mi biztosítani tudjuk többek között a rendezvény bútorait, a sátrakat, és asztal kiegészítőket.

Ha csak egy napra kellene az étkészlet, béreljen tőlünk!

Milyen legyen a teríték?

Egy rendezvény szervezése sosem egyszerű. Legyen az egy vacsora a barátokkal, esküvő vagy konferencia, mindig fontos, hogy minden tökéletes legyen. A bútorokon és székeken kívül a teríték elkészítéséhez is a minőségi alapok a legfontosabbak.

Bár szabadon szárnyalhat a képzelet teríték téren, mégis van pár aranyszabály, amit nem árt betartani. Az első és legfontosabb, hogy az ételt balra, az italt jobbra helyezzük. Ezután a tányérok elhelyezése a legfontosabb, ha helyszűkében vagyunk, helyezhetjük egymás alá, ha több hely áll rendelkezésünkre, egymás mellé is rakhatjuk őket. Az evőeszközök elrendezésénél szabad kezet kapunk, a legfontosabb, hogy egyik oldalra se kerüljön háromnál több darab.

Azonban a kifogástalan teríték éke a szalvéta. Legyen szó papírról vagy textilről, számos megoldást nyújtanak dekorálás terén. Akár összetekerve virággal vagy olajággal díszítve, akár önmagában félbehajtva megállja a helyét. Az origami mestereinek ennél is több kreatív lehetőségük van.

Ha Ön is tökéletes terítéket szeretne rendezvényére, forduljon hozzánk bizalommal!

Milyen legyen a teríték? Egy rendezvény szervezése sosem egyszerű. Legyen az egy vacsora a barátokkal, esküvő vagy konferencia, mindig fontos, hogy minden tökéletes legyen. A bútorokon és székeken kívül a teríték elkészítéséhez is a minőségi alapok a legfontosabbak. Bár szabadon szárnyalhat a képzelet teríték téren, mégis van pár aranyszabály, amit nem árt betartani. Az első és legfontosabb, hogy az ételt balra, az italt jobbra helyezzük. Ezután a tányérok elhelyezése a legfontosabb, ha helyszűkében vagyunk, helyezhetjük egymás alá, ha több hely áll rendelkezésünkre, egymás mellé is rakhatjuk őket. Az evőeszközök elrendezésénél szabad kezet kapunk, a legfontosabb, hogy egyik oldalra se kerüljön háromnál több darab. Azonban a kifogástalan teríték éke a szalvéta. Legyen szó papírról vagy textilről, számos megoldást nyújtanak dekorálás terén. Akár összetekerve virággal vagy olajággal díszítve, akár önmagában félbehajtva megállja a helyét. Az origami mestereinek ennél is több kreatív lehetőségük van. Ha Ön is tökéletes terítéket szeretne rendezvényére, forduljon hozzánk bizalommal!

A tökéletes teríték

Egy különleges alkalmat ünnepelne a család, de több vendéget várnak, mint amennyi étkészlet a rendelkezésükre áll? Hívjon minket, megoldjuk hiányosságát étkészlet bérlés szolgáltatásunkkal!

Egy-egy nagyobb családi eseménynél a saját készlet általában kevés. Nem érdemes új készleteket vásárolni, mert nehéz ugyanolyan eszközöket beszerezni, mint a már meglévők. Időt és a pénzt is megspórolhatunk, ha inkább étkészletet bérelünk. Így azonos evőeszközök, tányérok és poharak kerülnek az asztalokra, amely így sokkal esztétikusabb látványt nyújt.

Esküvőkre, bankettekre, és számos más eseményre megoldást nyújthat, ha az étkészlet bérlés mellett döntünk. Porcelán tányérjaink egyszerűek, mégis dekoratív díszei lesznek asztalának. Evőeszközeink tökéletes kellékei egy igényes terítéknek, poharaink eleganciát kölcsönöznek.

Akár általunk szervezett rendezvényről legyen szó, akár saját szervezésű rendezvényről, béreljen tőlünk étkészletet! Segítünk, hogy a terítés ne jelentsen problémát!

Díszvacsorák tökéletes berendezése

A különféle magánjellegű vagy céges díszvacsorák szervezése komoly hozzáértést igényel, hiszen adott protokollszabályok betartása mellett esztétikus és minden igényt kielégítő helyszíni berendezésre van szükség. A rendezvényszervezés során a megfelelő helyszín kiválasztását követően a berendezési tárgyak és kellékek kiválasztása és bérlése kiemelten fontos szerepet tölt be.

A tökéletes díszvacsora elengedhetetlen kellékei:

  • A díszvacsorák az esetek többségében ültetett étkezést jelentenek, melynek következtében a vendégek létszámának kényelmesen megfelelő asztalokra és székekre van szükség, melyek közül a körasztalok és a kárpitos székek igen gyakori választásnak minősülnek.
  • Az esztétikus textíliák kiválasztása komoly körültekintést igényel anyagtípus és design tekintetében egyaránt: függönyök, asztalterítők, szék- és asztalszoknyák a hozzájuk tartozó díszekkel, például masnik, textil szalvéták, stb.
  • Étkészletek és evőeszközök
  • Egyéb kellékek: ruhatári fogasok, fogadóasztalok, stb.

A tökéletes díszvacsora megszervezéséhez válassza cégünk széles szolgáltatási rendszerét a megfelelő kellékek bérléséhez és szakértő kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére, hogy az esemény igazán emlékezetes lehessen!

Díszvacsorák tökéletes berendezése