Asztal bérlés, szék bérlés

Az árak forint/ db/ nap vagy alkalom + ÁFA , szállítási díj nélkül értendők.

Bérelhető asztalok

Körasztal, könyöklő, bankett és kávéházi asztal, … stb.

Körasztal bérlés (180 cm átm.) : 2000. -Ft

Körasztal nagyon kedvelt típus esküvőkhöz, ideális céges rendezvényekhez. Dekorációval rendkívül látványosak. Körbe ültetés számos előnnyel szolgál.

Kávéházi asztal bérlés (átm.: 60 cm. mag.: 80 cm.) :  2000. -Ft

Kávéházi asztal nagyon kedvelt típus céges rendezvényekhez.  Pihentető nyugtató megbeszélések, élmények egy kitűnő kávé vagy tea elfogyasztása mellett.  Kávéházi székkel is választható.

Bankett asztal bérlés ( h:160, sz:74, m:75 cm.) : 2000. -Ft

Bankett asztal bérlés ( h:180, sz:74, m:75 cm.) : 2000. -Ft

A bankett asztalokat büfé asztalnak is szokták bérelni, de természetesen ültetéshez is kiválóak, helytakarékos megoldás.

Kiállítások, oktatások, képzések elengedhetetlen eszköze.

.

Bankett asztal bérlés ( h:180, sz:74, m:75 cm.) : 2000. -Ft

A műanyag felületű bankett asztalok kültéri rendezvényekhez is alkalmasak az időjárás meglepetései végett.

Könnyű súlya a be-és kipakolásnál előnyt jelenthet.

Koktélasztal – könyöklő bérlés (átm.: 80 cm. mag.: 110 cm. ) : 1800. -Ft

Nagyon trendi dolog egy koktélasztal mellett beszélgetni, iszogatni. Ezt sokan ki is használják, legyen az egy állófogadás, egy szülinapi party, vagy egy esküvő. Minden rendezvényt feldob, helytakarékos megoldás.

Műanyag asztal ovál bérlés ( 136cm X 84cm ) : 1800. -Ft

Tavasztól őszig a szabadban kerti partit rendez, akkor pont erre a műanyag asztalra van szüksége. Praktikus, jól elfér rajta például a frissen grillezett étel  és a jól behűtött ital.

.

Bérelhető székek

Konferencia szék, kávéházi szék, műanyag szék, … stb.

Konferencia szék bérlés (Bordó plüss kárpitozott szék, arany vázzal ) : 400. -Ft

A rendezvények királya !

Elegáns kényelmes szék, igény szerint szokták székhuzattal is borítani, amit színes masnival lehet egyedivé tenni.

Műanyag szék bérlés : 300. -Ft

Ideális Önnek, ha kényelmesen hátradőlve szeretné élvezni a szabad ég alatt elfogyasztott ebédet vagy vacsorát.

Közkedvelt szabadtéri koncertekhez, vásárokhoz egyaránt.

Kávéházi szék bérlés : 400. -Ft

Baráti beszélgetés egy jó kávé elfogyasztása mellett, amelyhez a kávéházi asztal is választható.

Kül-és beltérben egyaránt használható.

Amerikai szék bérlés: 1000. –

Chiavari szék elegáns rendezvényekhez, esküvőkhöz egyre trendibb bútor.       Fehér és óarany színben.  Tépőzárral rögzíthető ülőpárnával.

Műanyag szék bérlés – ne hagyja ki!

Számos különféle lehetőséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a rendezvényszervezés terén. Kínálatunkban az igazán elegáns daraboktól kezdve a hétköznapi megjelenésű bútorokig mindent megtalál, hiszen tudjuk, hogy milyen széles spektrumon mozognak az igények – így akár a műanyag szék bérlést is választhatja!

Mikor érdemes a műanyag szék bérlés mellett dönteni?

Ezt a terméket elsősorban kültéren rendezett események esetén szoktuk ajánlani sörpadok mellé, vagy azok helyett. Nagy előnye, hogy könnyen tisztítható, hátra lehet benne dőlni, és a gyermekek is biztonságosan elhelyezkedhetnek benne. Elsősorban azokon a rendezvényeken lehet helye, ahol kevésbé fontos az elegancia, mint a praktikus felhasználási lehetőségek.

Ön is szeretné kihasználni a műanyag szék bérlés adta előnyöket? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a részletekről! Higgye el, ha minket választ partneréül a szervezés során, nem fogja megbánni döntését!

Bútorbérlés rendezvényekre

Igen költséghatékony és praktikus megoldás különböző rendezvényekre vásárlás helyett bútort bérelni. Cégünk széles választékban kínál bútorokat minden rendezvénytípusra magánszemélyek és rendezvényszervező cégek részére egyaránt. Létszámtól függetlenül egy rendezvény megszervezésénél komoly kihívás a vendégek, résztvevők kényelmét kiszolgálni, hiszen számos szempontot figyelembe kell venni, mint például az esemény típusát, a hely adottságait, a megrendelők és résztvevők igényeit.

Cégünk segít rendezvényének kényelmes hátteret biztosítani! Lássuk, milyen bútorok bérlésére van lehetősége nálunk!

 • Elegáns körasztalok és bankett asztalok: Például álló vagy ültetett fogadásokra, bankettekre, esküvőkre, konferenciákra, céges rendezvényekre alkalmasak. Az esemény jellegétől függően hozzá illő székeket is biztosítani tudunk.
 • Koktél asztalok: Partyk, esküvők, állófogadások, kiállítások alkalmával használatosak. Igény szerint az asztal magasságához megfelelően illeszkedő bárszékek bérlésére is lehetőség van.
 • Műanyag kerti bútor: Egyetlen nyár sem telhet el kerti partyk nélkül, legyen szó baráti összejövetelekről vagy születésnapokról, minden szabadtéri eseményre remek megoldás.
 • Sörpad: Szabadtéri események, fesztiválok elengedhetetlen berendezési eszköze, amely könnyen szállítható.

Tekintse meg bútor kínálatunkat és keressen minket elérhetőségeinken, hogy segíthessünk megtalálni a tökéletes megoldást!

Koktélasztal-könyöklő bérlés – Partik évszaktól függetlenül !

Ki mondta, hogy koktélozni csak nyáron lehet? Egy jól megszervezett parti régi barátságokat eleveníthet fel, új ötletekkel gazdagíthatja a résztvevőket, rég nem látott ismerősökkel nosztalgiázhatunk. Mindemellett felejthetetlen élményt nyújt a résztvevőknek!

Rengeteg téli koktél recept létezik, ám a nyári klasszikusokkal soha nem foghatunk mellé, és természetesen számos másféle ízletes ital és hidegtálas megoldás kínálható. Az igazán jó hangulatot pedig majd a kényelem és a társaság fogja szolgáltatni!

Milyen rendezvénybútor kell egy jó koktélpartihoz télen?  A nélkülözhetetlen koktélasztalok-könyöklő bérlése mellett, az esemény jellege ellenére szükség lehet egy-egy székre, továbbá a dekoráció tekintetében fontos kiegészítők az asztalterítők. Az időjáráshoz igazodva igen lényeges kiegészítő a ruhatári fogas is.

Ha úgy határoz, hogy rendez egy remek koktélpartit a téli hónapok során is, mi biztosítjuk az összes rendezvénybútort! Bátran forduljon hozzánk koktélasztalok-könyöklő bérlése és egyéb kellékek kölcsönzése esetén is!

Béreljen tőlünk koktélasztalokat ! – Könyöklő bérlés – vrent.hu

Esküvőt szervez? Kiállítás megnyitóra készül? Esetleg a kollégáival szeretne összehozni egy jó hangulatú céges partit? Ha rendezvénybútor bérlésről van szó, szolgáltatásainkra az új évben is számíthat!

A koktélasztal-könyöklő bérlés számos különböző típusú rendezvény esetében népszerű megoldás. Az asztalok körül összegyűlhet egy kisebb társaság, a vendégek pedig könnyedén ismerkedhetnek vagy beszélgethetnek egymással. Az emberek egyszerűen közlekedhetnek az asztalok között, így a társaságok is gyorsan cserélődnek, a beszélgetések izgalmasabbak, és mindenkinek lehetősége van azzal beszélgetni, akivel éppen szeretne.

Emellett a koktélasztal számtalan módon dekorálható, így bármilyen rendezvény ízlésvilágához egyszerűen igazítható. Igény esetén az asztalokhoz terítőt is tudunk biztosítani.

Ha a tervezett rendezvényhez koktélasztal-könyöklő bérlés mellett döntene, cégünknél számos más szolgáltatás mellet erre is van lehetőség!

A koktél partik írott és íratlan szabályai

Az Egyesült Államokból származó egyszerű fogadási forma, vagyis a koktél parti ma is nagy divatban van, köszönhetően kötetlen és otthonos hangulatának. Azonban ennek a könnyed stílusú fogadási formának is megvannak a maga írott és íratlan szabályai:

 • A koktél partikat ismerkedési, tájékoztató és beszélgetési szándékkal általában este 6 és 8 óra között rendezik.
 • A késés megengedett, de 15-20 percnél nem lehet több.
 • A távozás időpontja szabadon választható, azonban minimum fél órát illik maradni.
 • A vendégeket minden esetben a házigazda fogadja, és bármely meghívotthoz odamehetünk.
 • Pár perc után váltsunk beszélgetőpartnert.
 • A koktél partikra elegánsabb öltözék, a hölgyeknek koktélruha javasolt.
 • Ételként egyszerűbb harapnivalók ajánlottak, amelyeket tálcán szolgálnak fel.
 • A fogadás végét a kávé jelzi.

A koktél partik nélkülözhetetlenek kellékei az esztétikus koktélasztalok. Ha Ön is koktél partit szervez, tekintse meg cégünk széles kínálatát, ahol lehetősége van rendezvényeszközök és koktélasztalok bérlésre is!

Béreljen tőlünk kávéházi széket!

Az éttermek, cukrászdák, kávézók és az egyéb vendéglők általános sajátossága, hogy lehetőséget biztosítanak az egyik legalapvetőbb közösségi időtöltésre: a kávézásra és egyéb ételek, italok elfogyasztására. Összehozza a barátokat, ismerősöket, családokat és az aktív szociális életet élő embereket.

A kávéházak és a hasonló vendéglátó ipari egységek, ha tehetik nyáron, a jó időben a kávéházi székeket és asztalokat kiköltöztetik a szabad ég alá. Ezért érdemes olyan kávéházi székeket bérelni, amelyek könnyen mozgathatóak, strapabíróak, illetve dizájnos külsővel rendelkeznek.

Cégünk kínálatában megtalálható a letisztult, egyszerű vonalvezetésű, kül- és beltérben egyaránt használható kávéházi székek választéka. Ha esetleg Ön is vendéglátó ipari egységet vezet, és kávéházi székek bérlését, illetve a régiek lecserélését tervezi, akkor ne habozzon, hiszen itt az ideális lehetőség arra, hogy egy igazán jó üzletet csináljon! Béreljen masszív, több évtizeden keresztül is kiválóan használható kávéházi székeket! Tekintse meg választékunkat és bátran lépjen velünk kapcsolatba!

Szalagavató? Tervezzen előre velünk!

A szalagavató minden fiatal életében meghatározó esemény. Együtt ünnepel a család, a rokonok és a barátok. Ahhoz, hogy erre a fontos eseményre mindenki boldogan tekintsen vissza, minden részletnek tökéletesnek kell lennie. Ez alól nem kivétel a szalagavatón használt rendezvénybútor sem!

Sok hónapos előkészületek előzik meg a szalagavatókat. A végzősök tanáraikkal együtt kiválasztják a bál helyszínét, a táncokat, ruhákat kölcsönöznek, illetve öltönyöket, kosztümöket varrattatnak a jeles alkalomra, ám nem szabad megfeledkezni a különféle bútorokról és rendezvényeszközökről sem, melyek garantálják a maximális kényelmet a bálon.

A szalagavató lebonyolítása rengeteg költséggel jár, ám amennyiben minket választ, kedvező bérlési feltételekkel és jutányos árakkal várjuk! Ha Ön is tökéletes szalagavató bált szeretne szervezni, döntsön a rendezvénybútor bérlés mellett, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ossza meg velünk elképzeléseit! Tervezzen előre velünk!

Bankett asztalt keres? Megtalálta!

Véget ért az utolsó tanév is? Szeretné diáktársaival és tanáraival együtt megünnepelni a sikeres eredményeket és az együtt töltött éveket? Bankettet szervez, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá?

Mi segítünk a szervezésben!
A bankett egyik legfontosabb kelléke az asztal, hiszen azért gyűlik össze a kis társaság, hogy jót beszélgessen, egyen és igyon. Lehet díszebéd, vagy ünnepi vacsora is akár, az biztos, hogy egy bankettnek meg kell adni a módját!

Minőségi asztal a bankettre!
Fontos szempont, hogy minden vendég jól és kényelmesen érezze magát, mindez pedig akkor lehetséges, ha a berendezés is tökéletes. Bankett asztalaink nagyon kényelmesek, praktikusak és számos előnnyel rendelkeznek, nézzünk ezek közül párat:

 • A bankett asztal kiválóan alkalmazható ültetéshez.
 • Rendkívül helytakarékos megoldás.
 • Tökéletesen alkalmasak a kisebb létszámú ünneplő sereghez.

Amennyiben még jobban szeretné feldobni a bankett asztal kinézetét, válasszon hozzá terítőt! Egy jól kiválasztott terítő és hozzá pár kellék remekül feldobja majd az összhatást!

Béreljen tőlünk bankett asztalt kedvező áron!

Céges koktél partyk kellékei

A céges rendezvények típusai igen széles skálán mozognak, melyek az elegáns és exkluzív eseményektől a kötetlen és oldott hangulatú partikig terjedhetnek, azonban az esemény stílusától függetlenül a szervezés mindig körültekintő szakértelmet kíván.

A kellemes és szórakoztató céges rendezvények egyik legkedveltebb típusai a koktél partik, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak a csapatépítésre, oldott szórakozásra és kapcsolatépítésre.

A koktél partik szervezése során kiemelkedően fontos szempont a megfelelő funkcionális és dekoratív koktél asztalok és szükséges speciális berendezési tárgyak kiválasztása, melyek kényelmes körülményeket teremtenek a szórakozáshoz. A koktél asztalok önmagukban is kiváló megoldást jelentenek, azonban dekoratív terítőkkel, textiltermékekkel és díszítéssel még impozánsabbá tehetik az esemény helyszínét, melynek köszönhetően méltó módon reklámozhatja a cég arculatát a jól megszervezett, igényes koktél parti.

Minőségi és esztétikus koktélasztal-könyöklő bérlésért tekintse meg cégünk széles termékkínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért a bérléssel kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Céges koktél partyk kellékei

Az elegancia alapja

Rendezvényt szervez? Egy rendezvény lebonyolítása nem egyszerű feladat, hiszen számos dologra oda kell figyelni, és amikor azt hisszük, hogy mindent elintéztünk, még mindig felmerülhetnek elintézetlen dolgok. Sokszor egy-egy apró részleten csúszhat el minden.

A bútorok bérlése az alapvető feladatok közé tartozik, de amilyen egyszerű dolognak tűnik, annyira fontos is, hiszen ezt használják a vendégek, akik között lehet a rendezvény jellegétől függően egyszerű civil, de magas rangú, fontos díszvendég is. Elegáns események alkalmával elengedhetetlen kellék a koktél asztal illetve a táblaasztal, vagyis a bankett asztal. Álló vagy ülő fogadáshoz egyaránt fontos kellék mindkét bútordarab.

Ha igazán megbízható minőségű rendezvénybútorokat szeretne bérelni, forduljon hozzánk bizalommal! Asztalaink és egyéb bérelhető bútoraink  mindegyike újszerű állapotnak örvend, mindemellett igen esztétikusak.

Alapozza meg az esemény sikerét és béreljen tőlünk rendezvénybútort! Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konferenciák elengedhetetlen kellékei

Napjainkban a különböző konferenciák elsődleges célja, hogy a szakma képviselői összegyűljenek és tudományos előadások, beszélgetések és viták keretén belül a jövő lehetőségeiről hozzanak döntéseket. A konferenciaszervezés igen összetett és óriási körültekintést igénylő feladat, melynek esetében a berendezés, valamint a kényelmi igények megteremtése különösen fontos szerepet tölt be, hiszen akár napokon keresztül is tarthat egy-egy esemény.

A helyszín kiválasztását követően az adottságoknak megfelelő berendezési tárgyak, eszközök és bútorok kiválasztása elsődleges feladat, amelyhez az egyik legkézenfekvőbb, praktikusabb és gazdaságosabb megoldás a bérlés lehetősége:

 • Konferenciaszékek és egyéb bútorok
 • Amennyiben szükséges a ruhatár berendezése, melyekhez ruhatári fogasok és egyéb kiegészítők szükségesek
 • A pihenőhelyiség kialakításához a megfelelő asztalok és székek, legyen szó bár jellegű vagy kávéházi jellegű kialakításról, esetleg étkezésre is alkalmas berendezésről
 • Szervezett étkezés esetében ételmelegítők, teríték és egyéb felszerelés

Konferenciához szükséges minőségi és ízléses bútorok, illetve egyéb rendezvényeszközök bérlésével kapcsolatos további információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Rendezvénybútor: minden egy helyen!

Egy rendezvény sikere sok mindentől függ. A rendezvényszervező kezében van a lehetőség, hogy mit hoz ki a rendelkezésére álló eszközökből, a többi pedig már jön magától. Ami biztos, hogy minden esemény, rendezvény elengedhetetlen hozzávalója a bútorzat. Fogadás, bál, konferencia vagy sajtótájékoztató, a tervezett eseményen mindig szükség van ülőhelyre és asztalokra.

Cégünk rendezvénybútorok bérbeadásával foglakozik. Vállalkozásunk sok éve szolgálja ki a piac igényeit, így akár azt is kijelenthetjük, hogy amit nálunk nem talál meg, az nem is létezik.

Rendezvénybútorok közül választhat sörpadot, konferencia széket, kávéházi széket, de székszoknya, bankett asztal, koktél asztal és műanyag asztal is bővíti kínálatunkat.

Többféle stílus, számtalan méret, minden igényre találunk megoldást. Béreljen tőlünk rendezvénybútort és szerezzen be mindent egy helyen! Kérdés esetén bátran keressen minket elérhetőségeinken, készséggel segítünk Önnek!

Körasztalok üzleti találkozókra

Minden cég igyekszik minél szélesebb körben ismertté tenni a vállalkozást, melynek érdekében gyakran tartanak tárgyalásokat, megbeszéléseket a partnerkör bővítésére. Az ilyen események megrendezése során minden részletre ügyelni kell, hiszen az üzleti találkozó befolyásolhatja a partnerkapcsolatok alakulását.

A rendezvény bútorainak tekintetében a körasztalok jelentik a legpraktikusabb és a találkozó jellegének leginkább megfelelő megoldást. A kör alakú kialakításnak köszönhetően minden résztvevő jól láthatja egymást, mely nem csak a klasszikus értelemben vett beszélgetésnek, hanem a nonverbális kommunikációnak is kedvez, mely igen hasznos segítséget nyújthat egy olyan helyzetben, ahol nem mondhatunk ki mindent szavakkal.

Körasztalokat azonban a hétköznapok során vagy más jellegű rendezvényen ritkán használunk, érdemes ezért bérelni az üzleti találkozó bútorát.

Kínálatunkban a körasztal is helyet kapott, hogy megbeszélésekre, tárgyalásokra is ideális bútort biztosíthassunk. Ha üzleti találkozót szervez, teremtse meg az optimális feltételeket a sikeres végeredmény érdekében és béreljen tőlünk körasztalokat!

Béreljen tőlünk körasztalokat!

Az éttermi, vagy épp a banketteken megszokott vendéglátás alapvető eleme a körasztal, mely sok szempontból praktikus, mind a mi részünkről, mind a vendégek részéről. Persze, vannak esetek, mikor nem rendelkezünk elegendő darabbal a vendégek fogadásához és leültetéséhez, igaz ez akkor is, ha egyáltalán nem rendelkezünk ilyenekkel, mert ritkán van rá szükségünk. Ezekben az esetekben lehet remek választás a körasztal bérlés!

Egy körasztal azért elengedhetetlen egy jelesebb eseményre, rendezvényre, mert ezek segítségével a megfelelő elrendezés mellett nagyon jól ki tudjuk aknázni a rendelkezésünkre álló helyet! Mindemellett a körasztaloknál a vendégek úgy foglalhatnak helyet, hogy semmi nem állja útját a kommunikációnak, így akár konferenciák remek kiegészítője is lehet egy körasztal!

Ha körasztalt bérelne, de még nem találta meg a legjobb ajánlatot, akkor ne keressen tovább! Cégünk asztalaival, és nem utolsó sorban árainkkal garantáltan elégedett lesz!

Tudnivalók a körasztalok bérlésének előnyeiről

Legyen szó kültéri- vagy beltéri rendezvényekről, hozzájuk kapcsolódóan vannak olyan berendezések, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen eseményről sem, például a megfelelő ülőalkalmatosságok és az asztalok!

Az asztalokból különböző típus áll rendelkezésre, amelyekből a szervezők többsége inkább a klasszikus formájú asztalokat részesítik előnybe, de szervezőként ne feledkezzen meg a körasztalokról sem, amelyek kényelmesen körül járhatók, ennek köszönhetően akár egy svédasztalos vacsorához is kiváló választásnak bizonyulnak!

Térjen el a megszokottól, béreljen körasztalt vendégei számára! A körasztalok számos előnnyel rendelkeznek, ugyanis nemcsak praktikusak, hanem rendkívül látványosak is! Ennek ellenére a szervezők többsége vonakodik a körasztaloktól például egy hagyományos vacsorával kapcsolatban, ugyanis azt gondolják, hogy nem biztosítanak kellő mennyiségű helyet a vendégek számára, valójában a körasztalok kényelmesen körbe ülhetők, így biztos, hogy a vendégek nem fogják kellemetlenül érezni magukat!

Keressen minket bizalommal, béreljen körasztalt rendezvényeszközeink kínálatából!

Elegeáns konferencia székekre van szüksége?

A hivatalos eseményeken, protokoll rendezvényeken alapvető elvárás, hogy a berendezés igazodjon a rendezvény stílusához és annak színvonalához. Ez azt jelenti, hogy az olyan eseményeken, mint egy konferencia, céges program, bankett, előadás, sajtótájékoztató vagy pedig üzleti ebéd, mindennek összhangban kell lennie a rendezvény jellegével. Ilyenkor az elegancia a fő irányvonal. Ezeknek a rendezvényeknek többnyire egy adott protokollhoz kell igazodniuk, így nem mindegy, hogy milyen az étel vagy milyen konferencia széken foglalnak helyet a vendégek.

Keressen minket bizalommal és béreljen konferencia széket azokra a rendezvényekre, ahol fontos az elegáns megjelenés, ahol a visszafogott, mégis stílusos bútorok és kiegészítők dominálnak!

Kárpitozott konferencia székeink kényelmesek, elegánsak, minőségi ülőalkalmatosságok, amiket akár székszoknyával is ki lehet egészíteni. Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken, és béreljen konferencia székeket tőlünk!

Körasztalok minden igényre

A rendezvényeken általában komoly hangsúlyt kell fordítani a székek és az asztalok milyenségére. Egy vacsorával, konferenciával egybekötött eseményen fontosak a jól megválasztott rendezvénybútorok.

A körasztal is ezek közé tartozik. Mikor érdemes a körasztal bérlése mellett dönteni? Ezek az asztalok, alakjukból adódóan alkalmasak arra, hogy látványos képet alakítsunk ki egy teremben vagy akár szabad téren. A körasztalok lehetőséget adnak arra, hogy a legjobban kihasználhassuk a rendelkezésünkre álló helyet, illetve tetszés szerint rendezhessük el az asztalokat és ültethessük le a vendégeket. Mivel az asztal közepe sokszor kihasználatlan, ezért számos lehetőségünk adódik az egyedi dekorálásra.

Kör alakú asztalhoz ültetve a vendégeket sokkal ideálisabban el lehet osztani a meghívottakat az asztalokhoz, jobban ki lehet használni az ülőhelyeket. Minden vendég egymással szemben ül, ami segíti a kommunikációt is, egy rendezvényen közelebb hozza az embereket.

Forduljon hozzánk bizalommal, és béreljen körasztalokat kínálatunkból!

Körasztal bérlés: ezért válassza!

Rendezvényre keres bérelhető bútorokat? Asztalra és székekre egészen biztosan szüksége lesz. Dönthet a hagyományos téglalap vagy négyzet alakú asztalnál, vagy pedig választhatja a körasztalokat is!

A körasztal bérlés mellett több érv is szól. A körasztalok segítségével sokkal lazábban rendezhetünk be egy termet, mert az asztalokat elszórtan helyezhetjük el, nem kell  őket szigorú sorokba állítani. Így az esemény megjelenése sokkal fesztelenebb lesz, úgy tűnik majd, mintha a körasztalok találomra lennének kihelyezve, mégis gondos tervezés eredménye az összkép.

A körasztal bérlés mellett szól az is, hogy a vendégeket sikeresebben hozhatjuk össze egymással, egyszerűbben elérhetjük, hogy megtörjön a jég. Egy kör alakú asztalnál minden vendég egyformán látja egymást, nincsenek útban az asztal sarkai, tetszőlegesen lehet variálni az egy asztalhoz ültetett vendégek számával!

Keressen minket bizalommal, és tegye sikeressé aktuális rendezvényét körasztal bérlésével!

Körasztal bérlés: ezért válassza!

Készüljön az év végére! Döntsön a konferencia szék bérlés mellett!

Az év vége rendkívül mozgalmas a vállalkozások számára. Ebben az időszakban kerül kiértékelésre az éves munkateljesítmény, és a jövő évi célokról is szó esik. Az év végi megbeszéléseket általában egy nagy konferencia keretein belül tartják meg, amihez természetesen szükségesek olyan bútorok, amelyek a kiértékelések és beszélgetések alatt biztosítják a kényelmet. Ha a vállalkozás tulajdonosaként Ön is ragaszkodik az év végi kiértékeléshez, és szeretné, ha a vendégek komfortosan éreznék magukat, döntsön a konferencia szék bérlés mellett!

Mivel a konferenciák nem túl gyakran fordulnak elő, ezért nem érdemes a berendezés megvásárlása mellett dönteni, hiszen a konferencia szék bérléssel a bútorok eredeti árának töredékéért igényelheti a minőségi, komfortos székeket! A szolgáltatás segít Önnek spórolni, ezáltal vállalkozása kedvező anyagi helyzetbe is kerülhet, amit a cég fejlesztésére is fordíthat!

Döntsön a jó ajánlatok mellett, válassza konferencia szék bérlési szolgáltatásunkat!

Béreljen táblaasztalt svédasztalos rendezvényre!

A rendezvényeken általában szerveznek cateringet is, amivel a vendégek felfrissíthetik magukat, beszélgetés közben falatozhatnak, ismerkedés közben a gasztronómiai élvezeteknek is hódolhatnak. A svédasztalos catering egy elterjedt és kedvelt módja az ételek kínálásának. Helytakarékos, pincérek bevonása nélküli, kötetlen módja az állófogadásnak, vagy az asztaloknál elköltött vacsorának.

Ilyen alkalmakra a táblaasztalok bérlését javasoljuk, mert ez a forma és kialakítás igazán praktikus: az asztalokat csak fel kell állítani a megfelelő hosszúságban. Lehetnek a fal mellett, de akár a terem közepén is, körülöttük pedig elférnek a vacsoraasztalok is. A kívánt mennyiségben táblaasztalokat bérelni mindenki számára kényelmes megoldás, ha étel kihelyezésről és kínálásról van szó.

Keressen minket bizalommal és béreljen táblaasztalainkból, illetve egyéb rendezvény bútorainkból a legközelebbi svédasztalos eseményére! Megadott elérhetőségeinken többet is megtudhat a részletekről!

Körasztal bérlés: Alapozza meg rendezvénye exkluzív hangulatát!

Ahhoz, hogy egy igazán elegáns rendezvény tökéletes legyen, minden apró részletre oda kell figyelniük a szervezőknek, úgy, mint a felszolgált fogásokra, a programokra és nem utolsó sorban a bútorzatra.

Utóbbi esetében leginkább az egyszerűbb, ugyanakkor praktikus kialakítású berendezések kapnak főszerepet, mint például a körasztalok, ugyanis akár több személy is kényelmesen elfér körülöttük, ráadásul elhelyezésükkel tökéletes összkompozíció hozható létre a rendezvény területén. Ha Ön is szeretné megtapasztalni az asztalok előnyét, azonban nem áll rendelkezésre kellő mennyiség a berendezésekből, döntsön körasztal bérlés mellett!

A körasztal bérléssel csakis előnyökre tehet szert, ugyanis ahhoz, hogy egy nagyobb rendezvény megrendezésre kerülhessen, nem kell az asztalok megvásárlásával foglalkoznia, ezzel pedig nemcsak időt takaríthat meg, hanem energiát, és nem utolsó sorban a vételárat is.

Ha felkeltette érdeklődését a körasztal bérlés, és szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Körasztal bérlés: Alapozza meg rendezvénye exkluzív hangulatát!