Sátrak, egyéb kiegészítők

Az árak forint/ db vagy m2/ nap vagy alkalom + ÁFA , szállítási díj nélkül értendők.

Sátor bérlés

Válassza sátrainkat kültéri rendezvényéhez!

Sátor bérlés : német minőségi rendezvénysátor 10 méter széles hossza 5 méteres elemenként bővíthető vagy szűkíthető, a szélessége egymás mellé építéssel duplázható. Lábmagasság: 3 m, gerincmagasság 4 m.

Rendezvénysátor  :  1800.- Ft. /m2.-től mérettől és helyszíntől függően.

Parti sátor bérlés :

3×3-as parti sátor :  15000. – Ft
6×3-as parti sátor :  20000. – Ft

Padlózat

Sátor padlózat bérlés : kiváló minőség, a 10 méter széles sátor gyári tartozéka, acél szerkezet, elegáns fa járófelülettel.

Rendezvénysátor padlózat  :  1800.- Ft. /m2.-től mérettől és helyszíntől függően.

Egyéb kiegészítők

Ruhatári fogas bérlés ( 50 főre, biléta nélkül ) :   5000. – Ft

Masszív fém kivitel, erős tartás.

Kordon oszlop krómozott bordó kötéllel  :  3000. – Ft

Kordon oszlop szalagos (4 méter)  :   5000. – Ft

Pulpitus ( bükk színű )  :  5000. – Ft

sz.:50 , mé.:45 , mag: 105/120 cm.

Hőkandeláber bérlés (12 KW.,gázpalck nélkül) :   12500. – Ft

 Gázpalack (tele)  :   10000. – Ft

A gázpalack töltési díjának folyamatos változása miatt kérem kérje ajánlatban.

Álló hamutartó inox  :  1500. – Ft

 Elektromos hőkandeláber bérlés (2.000 W.)  :   5000. – Ft

Beltéren is biztonságosan használható.

Paraván (200×200-as fém keret, mély kék vászonnal)  :  5000. – Ft

Saeco Magic automata kávégép  :    6000. – Ft

 • Teljesen automata
 • Frissen darált kávé
 • Szemes kávé használati lehetőség
 • 15 bar nyomású pumpa
 • Előáztatásos kávéfőzési mód
 • Egyszerre 2 kávéleadási funkció
 • 3 féle programozható kávéhosszúság
Szemeteszsák tartó állvány

 Szemeteszsák tartó állvány (zsák nélkül)  :   1500. – Ft

Szabadtéren szeretné tartani az eseményt, de aggódik az időjárás miatt?

Az általunk bérelhető rendezvénysátor megoldja a problémáját!

Elég kínos tud lenni, amikor egy fontos ünnepséget elmos az eső. A résztvevők ruhája és frizurája elázik, nem beszélve a büféasztalól. Ha nem szeretné, hogy vendégei hasonlóan járjanak, béreljen tőlünk rendezvénysátrat.

Előnyei:

 • Esztétikus
 • Megóvja mind a vendégeket, mind az ételeket, italokat az időjárás viszontagságaitól
 • A sátrak bővíthető méretűek, több is egymáshoz kapcsolódhat, ezért bármilyen létszámú vendégsereg kényelmesen elfér bennük
 • Fűthető-hűthető, így kellemes hőmérsékletet teremthet a partihoz
 • Jól szellőztethető, így mindig biztosított a friss levegő a sátorban

A rendezvénysátor esküvők, kerti partik, céges rendezvények, családi ünnepségek elengedhetetlen szabadtéri kelléke. Nálunk kedvező áron megrendelheti a kívánt méretű rendezvénysátrat nyitott vagy zárt kivitelben is. Igény szerint padlózattal is kérhető, így az ott tartózkodás komfortosabb és tisztább.

Nézzen körül kínálatunkban és béreljen sátrat!

Kiegészítő kellékeket keres rendezvényére?

Nálunk kültéri és beltéri rendezvény kellékeket is bérelhet kedvező áron!

Lássuk, milyen eszközöket bérelhet tőlünk a kényelmes és minden igényt kielégítő vendéglátáshoz!

Ha hidegebbre fordul az idő és sátorban tartaná az eseményt, esetleg nincs mód a helyiség felfűtésére, ajánljuk figyelmébe gázpalackos és elektromos hőkandelábereinket. Kellemes meleget biztosítanak a fedett helyiségben, így akár télen is szervezhet sátras rendezvényt.

Sokszor előfordul, hogy a szervezők nem rendelkeznek megfelelő kapacitású kávéfőzővel. Az általunk kínált automata kávéfőzővel gyorsan készíthet frissen főzött kávét. Emellett az álló hamutartók is szinte elengedhetetlen kellékek, hiszen senki sem szeret cigarettacsikkek tömegén át közlekedni, megfelelő szemetes hiányában.

Bérelhető ruhatári fogasokkal egyszerűsítheti a vendégek számára a kabátok, pulóverek, táskák elhelyezését. Kényelmesebb és esztétikusabb megoldás, mint a széktámlákon tárolt téli ruhák látványa.

Ha beszédre is sor kerül a rendezvényen, akkor nélkülözhetetlen a figyelem középpontját jelentő pulpitus és dobogó megléte. Mi ebben is segítséget nyújtunk Önnek!

Tekintse meg kínálatunkat és béreljen rendezvény kellékeket még ma!

Ruhatár- az apró figyelmesség

Egy elegáns rendezvény, legyen az céges vacsora, esküvő, bankett, fogadás elengedhetetlen kelléke a ruhatár, és a ruhatári berendezés. Apró figyelmesség a szervezők részéről, amikor a kabáttal kapcsolatos fáradtságot is leveszi a vendégek válláról.

A színházi élmény is, nemhiába, maradt meg az elegáns szórakozások körében a mozi korában. Egy színházban senkinek sincs ölében a kabátja. Természetesen nem csak ettől lesz elegánsabb a színház, de lássuk be, a komolyabb rendezvények elengedhetetlen velejárója a ruhatár. Nincs az a konferencia, vagy koktélparti, amit ne tenne kényelmesebbé.

Ezt a kényelmet cégünk el tudja juttatni bármely rendezvényre. Biztosítva a szükséges ruhatári berendezéseket, kiegészítőket, fogasokat. Figyelembe véve, hogy egy egységnyi ruhatári fogas 50 fő kabátjának tárolására alkalmas, a vendégek számához igazodva rendezzük be a ruhatárat. Biléták, fogasok és egyéb eszközök mind-mind akadnak a tarsolyunkban, hogy teljes körű ruhatárat és minőségi rendezvényeszközöket biztosítsunk.

Ha profi munkát szeretne, bízza a profikra, bízza ránk!

Legyen profi szervező, béreljen nálunk ruhatári fogast!

Van néhány kellék, melyek elengedhetetlenek, hiszen ezek nélkül elképzelhetetlen egy alaposan megszervezett rendezvény, ilyen például a ruhatári fogas. Képzelje el, milyen lenne részt venni egy rendezvényen úgy, hogy kabátját állandóan szorongatnia vagy cipelni kell!

A különböző rendezvények megszervezésekor minden apró részletre nagy gondot kell fordítani, így például a ruhák tárolására is. Egy szórakoztató party vagy egy szakmai konferencia során rendkívül fontos a kényelem, melynek kelléke a ruhatári fogas, ami biztosítja a résztvevők komfortérzetét azzal, hogy biztonságban tudhatják ruháikat, és nem zavarja őket a rendezvény közben.

Béreljen tőlünk ruhatári fogast, mellyel sok gondot előzhet meg, és lecsökkentheti a felmerülő problémákat és panaszokat!

A ruhatári fogas olyan alapvető kényelmet nyújt, mely elsőre talán eszünkbe se jutna, de ha Ön igazán előrelátó, idejében intézkedik! Keressen bennünket bátran, munkatársaink készséggel segítenek Önnek rendezvényeszköz bérléssel kapcsolatos kérdéseiben!

Ételmelegítők minden alkalomra

Minden rendezvény esetében a menüsort és az életfelszolgálás módját az esemény helyszíne, időpontja, típusa, a vendégkör igényei és még megannyi körülmény határozza meg, ezáltal minden esetben speciális és szakszerű felszerelés szükséges. A büfé- és svédasztalos ebédek, vacsorák igen népszerűek napjainkban, hiszen sok vendég igényeit képesek ellátni kellemetlen várakozás nélkül, valamint praktikus és kényelmes megoldás, hiszen nem igényel külön felszolgáló személyzetet és minden résztvevő az igényeinek és ízlésének megfelelően válogathat az ízletes fogások között.

A meleg ételek esetében elengedhetetlen feltétel, hogy friss és kellemesen meleg hőmérsékletű fogásokat kínáljanak a vendégek számára, ezért a megfelelő és speciális ételmelegítő berendezésekre van szükség a rendezvények alkalmával. Cégünk kiváló minőségű ételmelegítőket és tartozékokat kínál ügyfelei számára, mellyel biztosíthatja a megfelelően fogyasztható finomságokat.

Amennyiben ételmelegítőre van szüksége rendezvényére, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és minden egyéni kérésében készséggel állunk rendelkezésére!

Ételmelegítők minden alkalomra

Céges rendezvények a szabadban

A céges rendezvények, csapatépítő programok nem csupán remek és szórakoztató események, de a csapatszellemet is erősítik, amely elengedhetetlen az eredményes munkához. A jó idő beköszöntével lehetőség nyílik az ilyen és ehhez hasonló programok szervezésére a szabadban is. Legyen szó kültéri csapatjátékokról, programokról vagy esetleg főzésről, számos kellék szükséges egy-egy céges rendezvény lebonyolításához, hogy minden résztvevő jól érezze magát.

A szabadtéri programok lebonyolításához feltétlenül figyelembe kell venni az időjárási viszonyokat és gondolni kell minden eshetőségre, ezért hasznos lehet egy rendezvénysátor, és igény szerint hozzá illó padlózat bérlése. Továbbá fontos, hogy a résztvevők kényelmesen elférjenek, ezért megfelelő mennyiségű asztal és ülőhely szükséges, amely az alkalomhoz illeszkedik, például elegánsabb asztalok vagy sörasztal hozzá illő sörpadokkal, valamint a további kiegészítőkről is gondoskodnunk kell.

Egy céges rendezvény megszervezése és előkészítése nem egyszerű feladat, azonban mi minden szükséges felszereléssel állunk rendelkezésére! Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg kínálatunkat, illetve további információért keressen minket elérhetőségeinken!

Béreljen sátrat kültéri rendezvényekhez!

A nyár kedvez a kültéri rendezvényeknek, hazánkban egymást követik a különböző fesztiválok, amelyek látogatottságát befolyásolhatja egy hosszan tartó esős időszak, ezért a szervezőknek gondoskodniuk kell olyan fedett területekről, amelyek biztonságot nyújtanak a vendégek számára, akár a napsugarak elől is.

Tegyen a látogatók védelméért, béreljen sátrat a kültéri rendezvényekhez! Szervezőként mindig a vendégek biztonságát és kényelmét kell szem előtt tartani, ennek érdekében pedig a szükséges eszközök, berendezések beszerzésére figyelmet kell fordítani!

Ha kültéri rendezvényben gondolkodik, nem érdemes megvásárolni a sátrakat, ugyanis az események után a tárolásuk és esetleges javíttatásuk rendkívül körülményes és költséges, ezzel szemben a sátrak bérlése során csak használnia kell a védelmet nyújtó eszközöket, karbantartásukról és tárolásukról mi gondoskodunk, ennek összege a bérleti árba belefoglaltatik!

Tekintse meg kínálatunkat, béreljen sátrat kültéri rendezvényhez!